Over ons.

Hubo-Decorette biedt een uniek totaalpakket in woninginrichting. Door onze combinatie van bouwmarkt en interieurwinkel kun je bij ons terecht voor al je vragen en behoeften over de inrichting van je woning. Je hoeft dus niet twee, drie, vier of vijf adressen af om alles te vinden wat je nodig hebt. Wij hebben alles onder één dak.

Omdat wij in Beek en Donk zijn gevestigd, krijgen we veel klanten uit onder andere Helmond, Aarle-Rixtel, Lieshout en Gemert over de vloer. Je kunt voor ons pand gratis parkeren. We hebben een ruime parkeergelegenheid.
 
GESCHIEDENIS
Hubo-Decorette is de winkel van Arno van der Heijden (rechts op foto) en Erik Verhoeven (links op foto). Arno nam in 1993 de winkel over – destijds nog aan de koppelstraat gevestigd – nadat hij er zes jaar in dienst had gewerkt. In 2013 opende hij een vestiging in Sint-Michielsgestel en in mei kwam daar een vestiging in Mill bij.

Na een aantal formulewisselingen en verhuizingen vestigde het bedrijf zich in november 2015 op de huidige plek, aan de Wilhelminaweg 5 in Beek en Donk. Met een vloeroppervlak van 5000 m2 was de winkel inmiddels tien keer zo groot geworden als in de begindagen van Arno’s ondernemerschap.

In 2018 trad Erik toe als mede-eigenaar. Sindsdien runnen de twee de zaak. De vestiging in Sint-Michielsgestel werd in de tussentijd verkocht en begin 2019 werd het succes verder uitgebouwd met de overstap naar de Hubo XL-formule en de Decorette-formule.

Onze opgeleide en ervaren stylisten staan zes dagen per week voor je klaar. Plan een afspraak.

Onze adviseurs maken graag een offerte voor je. Vrijblijvend natuurlijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent.